L’editora d’El Confidencial ha creat una direcció comercial, per a la qual ha fitxat José Luis Puigdengolas, durant els darrers tres anys director comercial corporatiu de Vocento, i abans a Cinco Días i El País. Amb motiu de la seva incorporació, el digital ha creat un comitè de direcció integrat pel conseller delegat i editor, José Antonio Sánchez; el director d’El Confidencial, Nacho Cardero; el director financer i de control de gestió, Alberto Artero; el responsable de recursos humans i marca, Antonio Aporta; el responsable de tecnologia i projectes, Alejandro Laso, i el nou director general comercial, José Luis Puigdengolas.

El comitè de direcció s’encarregarà de fixar els objectius estratègics de l’empres per al període 2015-2017, així com de vetllar pel seu compliment.

Delegat comercial per a Catalunya

A més, l’ex de Vocento arriba a El Confidencial amb Alberto Mínguez (anteriorment a Antena 3, Prisa i Público), que assumeix les funcions de delegat comercial a Catalunya. “El seu aterratge reforça el caràcter estratègic que la realitat catalana té per a El Confidencial”, assegura el mitjà.