El canvi de franja horària de la programació de la televisió pública a Sant Cugat, que aquesta temporada és de 20 a 21 h, ha estat valorat positivament pel Consell Assessor de RTVE a Catalunya (CARTVE). En concret, considera que la decisió “torna a posar” el canal català de TVE en “condicions de competitivitat” respecte a la resta de cadenes, i també que es corregeix el que titlla d’“error programàtic”: situar la franja en català de 19 a 20 h.

Amb tot, el Consell Assessor demana una ampliació de l’horari de la franja en antena, com ha defensat sempre, i que l’horari instaurat enguany es mantingui per dotar el seu contingut d’una estabilitat “tan important per la fidelització de l’audiència com per la identificació dels programes que s’hi emeten”.

Finalment, el CARTVE celebra una altra de les seves reivindicacions, com és el salt del programa 59 segons a La 1. “S’ha vist complerta una petició, de fa molt de temps, de canvi de canal justificat per un increment considerable de la seva audiència, felicitant-nos així per la decisió presa i desitjant que els bons índexs en pantalla potenciïn el seu manteniment”, assenyala el Consell Assessor en un comunicat.