La Unió Europea ha llançat una consulta pública per rebre propostes i suggeriments sobre com hauria de ser el programa Media 2014-2020, el qual té per objectiu impulsar la producció audiovisual europea i la seva difusió internacional. El Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya (CPAC) ha estat una de les organitzacions consultades per la UE, i per aquest motiu ha organitzat un acte informatiu i de debat sobre el present i el futur de Media.

A més d’aprofundir sobre la incidència actual d’aquest programa sobre els professionals i empreses del sector, l’acte també servirà per iniciar el debat de les propostes i suggeriments que cal fer arribar a la UE abans no acabi el mes de novembre.

L’acte tindrà lloc a la seu del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (COACB) el proper dijous, a les 18.30 h, i comptarà amb la intervenció del director de Media Antena Catalunya, Àlex Navarro.

El programa Media 2007-2013 va destinar a Catalunya més de 3 milions d’euros a a la formació, producció, difusió i distribució, i adopció de les noves tecnologies digitals. Enguany, la xifra es preveu similar.