El periodisme esportiu que es fa avui és imparcial? Quin paper hi tenen els clubs? Té en compte els criteris ètics? S’ha de regir pels mateixos principis que el periodisme d’altres àmbits? Per reflexionar sobre aquestes qüestions, analitzar el periodisme esportiu que es fa avui i quines alternatives hi ha, el Consell de la Informació de Catalunya (CIC) i el Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) organitzen la Jornada sobre informació esportiva i ètica.

La jornada, que tindrà lloc aquest divendres, de 9 a 14.30 h a la seu del CPC, constarà de dues taules rodones. La primera, sota el títol Responsabilitats culturals i complexitats del periodisme esportiu, comptarà amb la participació del catedràtic de Comunicació de la UAB, Miquel de Moragas, i dels periodistes Antonio Franco, Xavier Batalla i, com a moderadora, Olga Viza.

En la segona taula rodona, El periodisme esportiu d’avui, participaran els periodistes esportius Raül Llimós, Miquel Rico, Enric Bañeres, David Torras i Carme Barceló, entre d’altres, i serà moderada per Ramon Besa.

La jornada la clourà Salvador Alsius, director dels estudis de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra.