La UPF Barcelona School of Management acull aquest dimarts la cinquena edició del CultHunting Day, que creix el nombre de propostes artístiques que es presenten. Enguany, el programa se centra en tres blocs: innovació, comunicació i persones. L’objectiu de l’esdeveniment es manté inalterable: reunir artistes i directius d’empreses amb l’objectiu de construir ponts i explorar el potencial de la cultura com a agent transformador i motor d’innovació.

Així, durant la jornada es compartiran les millors pràctiques aplicades per empreses de diferents sectors que han apostat amb èxit per l’art i la cultura com a catalitzador de transformació. També es presentaran projectes artístics innovadors pensats per ser aplicats en l’entorn empresarial. A més, s’han programat diverses xerrades centrades en el valor afegit del binomi art i empresa.

El CultHunting Day vol posar de manifest com les organitzacions aprofiten cada cop més les eines i les habilitats del món de les arts per millorar diferents aspectes de l’empresa, des dels recursos humans fins a la comunicació, el màrqueting o la direcció general.