El diari Tarragona21.cat s’ha transformat en un mitjà multimèdia. Des d’aquest dijous, el digital ha incorporat programació pròpia de televisió per internet, esdevenint també una productora audiovisual que ofereix els seus serveis a empreses, professionals i institucions.

Aquest salt farà que el diari digital, nascut el juliol del 2009, pugui incorporar videonotícies i espots publicitaris. A més, des del mitjà animen a la participació perquè els lectors enviïn els seus vídeos.

Per nodrir la seva graella, el mitjà ha creat les plataformes Magazine21.cat i Plato21.cat, a través de les quals s’emetran programes de serveis i productes de consum patrocinats per empreses i professionals de la comarca (espais dedicats als animals domèstics, programes de bellesa, de moda, així com d’assessoria en temes com herències o concursos de creditors, etc.). A més, hi haurà un programa de debat, Els indomables; un espai d’entrevistes per donar a conèixer els alcaldes del Tarragonès, i Gente People, una secció d’entrevistes de carrer.

Per fer possible l’oferta televisiva al diari digital, Tarragona 21 ha creat un plató a les seves noves instal·lacions i ha incorporat nou personal i diversos col·laboradors.