Després de 31 mesos l’Informatiu s’ha vist obligat a tancar: “La inexistent ajuda als mitjans en valencià, unida a la falta de suport tant d’anunciants com d’organitzacions socials, fan insostenible un projecte que, en canvi, sí ha aconseguit una gran recepció per part del públic”, explica en el seu comiat el digital.

L’Informatiu assenyala que no va errar a l’hora de preveure que hi havia un públic interessat a llegir sobre la realitat valenciana des d’una concepció progressista i en valencià, però admet que es va equivocar en les previsions econòmiques.

Malgrat d’entrada ja descartava la publicitat institucional de la Generalitat valenciana, sí que confiava en les entitats públiques i privades que sí donen suport a l’ús del valencià, però no ha estat així. “La falta de perícia de l’equip del diari per a captar-los i el desinterès majoritari de moltes empreses per posar publicitat en el mitjà (que no per aparèixer al diari), es van traduir en una situació deficitària que als responsables de l’Informatiu els ha sigut impossible revertir”, assenyala el digital.

L’Informatiu recorda que tot i així ha arribat fins aquí dos anys i mig després gràcies als col·laboradors que van oferir el seu treball sense remuneració, als “escassos” i “valuosíssims” anunciants, i a l’aportació econòmica inicial dels seus fundadors.