El número 49 de la revista d’excepcions culturals Benzina està protagonitzat per Carles Xuriguera i Rafel Faixedas. Excomponents de la formació Teatre de Guerrilla, ara han emprès un vol en parella amb l’espectacle No som res, una road movie teatral que fa uns mesos volta per Catalunya.

A més, David Caño ens apropa al documental d’Helena Taberna, Nagore, on s’explica tot allò relacionat amb l’estremidor cas de de la jove assassinada a les festes de Sant Fermí. El germà de la noia ofereix, en exclusiva per a Benzina, una carta oberta que ressalta la importància d’un documental d’aquestes característiques.

El nou número de Benzina també conté una àmplia conversa amb el pianista Lucky Guri, en motiu de la reedició del seu antic disc de versions de temes dels Beatles; s’endinsa en la reestrena al Tantarantana Teatre d’Alícia ja no viu aquí; i analitza l’agredolça pel·lícula d’Agustí Vila, La Mosquitera, una de les últimes produccions catalanes multipremiades.

L’espectacle Copacabana, de Sergi Ots; la Maria Rodés; l’escriptora Isabel Franc; l’exposició d’Amèlia Riera a la Fundació Vila Casas, i la de David Maljkovic a la Galeria Nogueras-Blanchard, també troben espai en el número 49 de la publicació.

Finalment, els columnistes habituals de Benzina analitzen l’actualitat cultural catalana des de diferents perspectives.