Aquesta tardor no s’ha celebrat la setena edició del festival de fotografia documental i fotoperiodisme DOCfield, i ara se n’ha oficialitzat el motiu: la Fundació Photographic Social Vision ha decidit donar per finalitzada la trajectòria del certamen.

L’entitat argumenta que es troba en “ple procés de revisió” de les seves línies d’acció per tal de “redefinir la forma més efectiva” el seu suport en l’àmbit del periodisme visual professional.

“En aquest exercici d’avaluació sentim la necessitat d’apostar per vies més efectives per dur a terme la nostra missió, com les referents a les nostres àrees d’educació i professional, que demostren més èxit i retorn social que l’aportat amb l’organització d’un esdeveniment cada cop menys sostenible”, assenyala la Fundació.

“Inspirats per l’esperit DOCfield continuarem creant i desenvolupant nous i estimulants projectes de qualitat per potenciar el valor social de la fotografia documental, i seguir enfortint el desenvolupament dels seus professionals”, afegeix.