El Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya –que torna a canviar de nomenclatura– estrena un premi al millor format televisiu català, que es decidirà per votació popular.

Les candidatures al Premi DO Catalunya al Millor Format de TV Català són els programes que es van inscriure per participar al Zoom en les categories d’Entreteniment i Culturals&divulgatius.

Són: APM?, Quan arribin els marcians i Katalonski, de Televisió de Catalunya; Oh my goig!, de betevé, i El brot, de Penedès Televisió.

Es pot votar al web de DO Catalunya fins al 20 de novembre. El format guanyador es farà públic el dia 30 a Igualada, en la gala d’entrega de premis del Festival Zoom, que celebra la 17a edició del 26 de novembre a l’1 de desembre.

El Premi Auguri Sita Murt estrena format

Una altra novetat del Zoom és que el Premi Auguri Sita Murt a les joves promeses canvia de format en la seva onzena edició. Així, es proposen tres candidates que s’escolliran per votació popular a través de l’Instagram del festival.

Les candidates són l’actriu i presentadora, Mireia Agramunt; l’actriu Marina Salas, i la comunicadora Candela Figueras.

Les votacions estaran obertes fins al 20 de novembre, i el nom de la guanyadora també es farà públic el dia 30 en la cerimònia de lliurament de premis.