El Fòrum 10 Comunicació de Puig-reig arriba a la seva 31a edició, que se celebrarà en quatre jornades al llarg de novembre sota el lema Experiències de comunicació en temps d’incertesa.

La primera sessió tindrà lloc divendres 4 i estarà dedicada a l’exposició sobre la locutora radiofònica i actriu Maria Matilde Almendros Carcasona (Manresa, 1922 – Barcelona, 1995), organitzada per l’Institut Català de les Dones en el marc de la commemoració dels cent anys del seu naixement, i que es podrà visitar fins al 30 de novembre a la Biblioteca Guillem de Berguedà. Hi participaran Patrícia Plaja, portaveu del Govern; Pilar Goñi, comissària de l’Any Maria Matilde Almendros Carcasona, i el periodista Enric Frigola.

La setmana següent, l’11 de novembre, tindrà lloc la ponència Rússia un gran escenari, a càrrec de Manel Alías, excorresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Moscou, i autor dels llibres Rússia, l’escenari més gran del món i el nou L’última victòria de l’URSS.

El Fòrum 10 Comunicació continuarà divendres 18 amb la ponència Experiència als Estats Units d’Amèrica, amb el periodista Xesco Reverter, excorresponsal de TV3 a Washington i autor del llibre Estats Units, el país de les contradiccions.

El cicle finalitzarà divendres 25 amb el debat Què entenem avui per comunicació?, amb la participació de Jordi del Río, director general de Mitjans de Comunicació de la Generalitat; Saül Gordillo, director de Principal, i Jordi Margarit, president de Ràdio Associació de Catalunya.

Les jornades seran retransmeses en directe per Ràdio Puig-reig a través de l’FM i el web, i en diferit per TV Puig-reig i Televisió del Berguedà.