El Govern aragonès ha anul·lat les 29 subscripcions a les escoles de la Franja de Ponent de l’única revista editada íntegrament en català al territori, Temps de Franja, segons informa VilaWeb. Una nova dificultat més per a una publicació mensual que s’està plantejant la seva continuïtat. Actualment una part de la revista ja ha deixat de publicar-se en paper i només ho fa al web.

El Govern aragonès ha justificat la mesura per motius de pressupost i ha negat que tingui res a veure amb la llengua de la revista ni amb les referències que s’hi fan als Països Catalans, segons explica a VilaWeb Cèlia Badet, de l’Associació Cultural del Matarranya, una de les entitats que edita la revista dins la Iniciativa Cultural de la Franja.

Però l’associació, segons el digital, és conscient del menyspreu de l’Executiu de l’Aragó cap al català. A banda, Badet es mostra molt crítica amb les institucions de Catalunya, de les quals assegura que mai no han rebut cap suport.

Ara, les entitats editores de Temps de Franja, que es va començar a publicar el novembre del 2010, s’han de reunir per decidir si continuen endavant amb la revista.