El projecte d’AraGirona.cat ha posat punt i final a set anys de trajectòria ascendent per donar pas a un nou mitjà, El Gerió Digital. En la nova etapa, es manté el mateix equip i la direcció del seu fundador, Marc Estarriola, així com l’aposta per la informació de proximitat de les comarques gironines. El canvi de nom s’ha acompanyat d’una renovació integral del portal, que a més de nova imatge estrena disseny web responsiu.

Segons explica Estarriola a Comunicació 21, el relleu s’ha produït per diversos factors: el projecte d’AraGirona.cat havia quedat antiquat, el portal tenia algunes mancances tecnològiques, i la marca creava certa confusió amb la del diari Ara, entre d’altres.

Per tot plegat, doncs, ha deixat morir un projecte per crear-ne un de nou, el qual ha estat batejat fent referència al personatge mitològic Gerió, considerat el fundador llegendari de Girona. En la nova etapa, el digital ampliarà plantilla i reforçarà la secció d’opinió i la d’esports, especialment la cobertura del Girona Futbol Club i l’UNI Girona Club de Bàsquet, assenyala Marc Estarriola.