L’Executiu d’Alberto Fabra ha anul·lat les 42 llicències de TDT locals concedides el 2006, complint així la sentència de setembre del Tribunal Suprem, que va establir que el Govern de Francisco Camps havia incomplert el decret sobre contractació de l’administració pública.

En concret, segons estableix una resolució de la Conselleria de Presidència publicada aquest dilluns al Diari Oficial, el Govern anul·la la resolució de concessió i ordena la retroacció del procediment al moment anterior que la mesa de contractació formulés la proposta d’adjudicació.

L’Executiu entén que, segons la sentència del TS, només ha incorregut en infraccions de tipus procedimental, per la qual cosa les actuacions anteriors no es veuen afectades per la nul·litat. A més, destaca que el Suprem no es pronuncia sobre la improcedència de la valoració i de la puntuació atorgada a les empreses licitadores, per la qual cosa es conservaran els tràmits “el contingut dels quals seria el mateix si es repetiren les actuacions”.

Així doncs, el Govern de Fabra tornarà a adjudicar les llicències seguint els mateixos criteris que fa set anys.