Durant els nou primers mesos del 2012, el Grupo Antena 3 va obtenir uns ingressos nets de 512,9 milions d’euros, un 11,2% inferior als 577,49 milions assolits durant el mateix període de l’any anterior. Tot i que aquests tres trimestres els va tancar amb uns beneficis nets de 4,6 milions (un 91,1% menys que els 51,98 milions del 2011), el grup vol anticipar-se a la caiguda publicitària que es preveu per aquest any.

Per això, Antena 3 està estudiant la possibilitat de baixar el sou als treballadors de totes les seves empreses (gairebé uns 1.500), segons han explicat fonts del grup al digital Voz Pópuli. La mesura, que està per decidir, no afectaria tota la plantilla per igual i es faria en funció de les diferents circumstàncies i escales salarials.

Fa uns mesos, el grup ja va aplicar mesures per reduir la despesa retallant un 10% el sou dels membres del consell d’administració i dels directius, així com rebaixant la despesa corrent, els costos en programació i les remuneracions de les principals estrelles.