Nova onada d’acomadaments a la filial a l’Estat de G+J. A finals d’octubre, GyJ Ediciones i Motorpress Ibérica van assumir respectivament 45 i 41 treballadors de les divisions de comercial, producció editorial i desenvolupament digital de la tercera pota del grup, GPS (empresa dedicada a l’administració, distribució i serveis generals del grup).

Dies després, el 4 de novembre, Motorpress va acomiadar set dels treballadors subrogats, i el dia 7, GyJ va presentar un ERO per a 24 treballadors de 149, i GPS un altre per a 21 d’una plantilla de 55.

Segons informa l’Associació de la Premsa de Madrid de fonts del comitè d’empresa, els acomiadats seran indemnitzats amb 31 dies per any treballat amb un topall de 24 mensualitats. Als afectats pels respectius ERO, en negociació, els han ofert les mateixes condicions.

Cal recordar que, des del 2009, G+J España ja ha eliminat 297 llocs de treball (els últims al juny): 50 a GyJ Ediciones; 116 a Motorpress, i 131 a GPS. A aquestes xifres encara s’hi hauran de sumar els afectats pels dos expedients ara presentats.