El Grupo Merca2 ha adquirit el 100% de les participacions del Grupo Sexta Marcha, propietari de la revista Motor16, la trimestral Gran Auto, i la publicació professional Motor16 Flotas y Empresas.

Amb aquesta integració, Motor16, nascuda fa 38 anys, passarà a ser el canal de motor de Merca2, tot mantenint identitat i criteris en el tractament informatiu. En la nova etapa, el web serà totalment reformat amb l’objectiu d’incrementar l’audiència i superar el milió i mig d’usuaris únics mensuals el primer any.

El grup Merca2 assegura que mantindrà tota la plantilla de Motor16 i l’ampliarà per aconseguir els objectius marcats a internet, amb especial atenció a la producció de material audiovisual, potenciant l’edició en línia i la presència a les xarxes socials, sense deixar de banda la revista impresa.

“Per a nosaltres és absolutament estratègica la presència en el món del motor. I no hi ha millor manera de fer-ho que de la mà de la capçalera històrica de més èxit a Espanya, Motor16”, assenyala el fundador i CEO de Merca2, Alejandro Suárez.

Aquesta no és la primera adquisició del grup creat fa cinc anys i editor de l’econòmic Merca2 i del confidencial polític Moncloa.com. L’agost de 2020 ja va comprar el diari Qué! i no descarta noves adquisicions de mitjans en l’àmbit de l’esport, la salut i l’estil de vida.