El Gran Teatre del Liceu ha posat en marxa la plataforma audiovisual Liceu+, desenvolupada pel Grup Mediapro. L’objectiu és visibilitzar els continguts audiovisuals de la institució de manera “ordenada, funcional i atractiva”.

En una primera fase, la plataforma comptarà amb continguts sobre espectacles de la temporada, entrevistes, podcasts, projectes socials i educatius, entre d’altres. També oferirà totes les retransmissions en streaming que es realitzin al Teatre, des de conferències, sessions formatives i rodes de premsa fins a concerts i recitals. A més, en el marc del 175è aniversari del Liceu, la plataforma també serà un espai per recordar moments històrics de la institució.

Els continguts de Liceu+ són gratuïts amb un registre previ. La plataforma està disponible en català, castellà i anglès, i tots els vídeos tindran subtítols disponibles en aquestes tres llengües, a banda de l’idioma original en què estiguin gravats. Pel que fa els podcasts, estaran disponibles en català i castellà.

Les següents fases de la plataforma es presentaran al llarg d’aquesta temporada.