Coincidint amb l’inici de la campanya electoral de les municipals del maig, lavanguardia.com va posar en marxa una sèrie d’edicions locals (Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida, València, Madrid, País Basc i Sevilla) per ampliar la cobertura dels continguts de proximitat. Ara, el diari de Godó fila més prim i aposta pel que denomina informació ‘hiperlocal’.

Per començar, aquest dimarts va posar en marxa l’edició del Maresme, i al llarg de l’any obrirà noves seccions amb continguts d’abast comarcal. La nova oferta de La Vanguardia busca seguir millor l’actualitat municipal i comarcal, amb una major contextualització de la informació i incorporant més continguts propis.

Amb la creació d’aquestes edicions, lavanguardia.com també cerca una major interactivitat de l’audiència en els diferents apartats de participació del web, com les cartes dels lectors, les fotos, les notícies dels lectores corresponsals, les enquestes, els concursos o fòrums.

A banda, seguint la línia iniciada de cara a les municipals, els propers mesos el web de La Vanguardia estrenarà noves edicions locals dedicades a altres ciutats de l’Estat.