La 16a edició del MINIPUT, la Mostra de Televisió de Qualitat de Barcelona, projectarà com cada any els programes, documentals i sèries més remarcables de la televisió pública a nivell internacional amb l’objectiu d’esdevenir un escenari de debat entre professionals i estudiosos de tot el món. Enguany, la mostra tindrà lloc el proper dissabte 4 de desembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), de 9.30 a 22.30 h.

El MINIPUT està organitzat conjuntament per la Universitat Pompeu Fabra, Televisió de Catalunya, el Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Lleida, la Universitat Oberta de Catalunya, Televisió Espanyola a Catalunya, l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) i la Xarxa de Televisions Locals. També col·laboren el CCCB, la Universitat Ramon Llull i la Universitat Rovira i Virgili.

El MINIPUT s’organitza seguint el model de l’INPUT, acrònim d’International Public Television, la conferència internacional sobre televisions públiques que se celebra un cop a l’any des del 1978 i que reuneix professionals i estudiosos de tot el món.