Els productors Jaume Roures i Tatxo Benet han rebut el Premi Produ Honorífic en la novena edició del MIP Cancún, el mercat televisiu de parla hispana. Els socis fundadors de Mediapro han estat distingits amb aquest guardó en reconeixement a tota la seva trajectòria i la seva aportació a la transformació de la indústria audiovisual de les darreres dècades.

“Aquest és un reconeixement dels meus companys de feina, cosa que sempre és d’agrair”, va dir Jaume Roures al recollir el guardó, en una gala celebrada dimarts a la nit davant de més de 240 representants dels sector. “El premi ha anat acompanyat d’altres sis premis a sèries de The Mediapro Studios, la qual cosa és un reconeixement a què estem en la via correcta”, va ressaltar en la seva intervenció.

Tatxo Benet, que no va poder assistir a l’acte, va apuntar en un vídeo que entenia la distinció com un premi col·lectiu. “En primer lloc, als 40 anys d’amistat i treball conjunt que hem tingut en Jaume i jo. Però en segon lloc, quan es premia una trajectòria s’està premiant el fruit d’aquesta trajectòria, i en el fruit d’aquesta trajectòria hi ha moltíssimes persones implicades; en aquests moments a Mediapro hi ha 7.000 persones. Totes elles i les que van passar per Mediapro es mereixen aquest premi tant com me’l mereixo jo o en Jaume”, va dir.