El model de l’Agència Catalana de Notícies (ACN) es promocionarà entre els estudiants del grau multimèdia del TecnoCampus Mataró-Maresme, segons l’acord de col·laboració signat aquest dijous per ambdues institucions. A més, el TCM s’abona al servei de notícies de l’ACN per oferir els seus continguts a la comunitat educativa i al viver d’empreses que s’hi allotgen.

A més, els estudiants del TecnoCampus podran fer pràctiques a l’ACN, i entre ambdues institucions es promouran activitats que potenciïn les noves tecnologies en seminaris i cursos.

L’acord de col·laboració, signat per la presidenta del TCM, Alícia Romero, i el director de l’ACN, Saül Gordillo. va en la línia de l’esforç que realitzat per l’agència pública d’establir lligams amb totes les facultats de Comunicació. “Entenem que hem de fer servei a l’àmbit acadèmic i potenciar les relacions entre el món universitari i l’empresarial”, va assenyalar en aquest sentit Gordillo.

La signatura del conveni es produeix poc després de l’estrena del parc científic a la capital del Maresme, el passat mes de setembre, creat per promocionar la innovació, la tecnologia i establir sinergies entre universitat i empresa.