En les informacions que El Mundo està dedicant als negocis de la família Pujol les últimes setmanes, el diari va confondre l’empresa Drago Capital, empresa dedicada a la administració d’immobles participada per Oleguer Pujol Ferrusola, amb Drago Real Estate Partners, un fons d’inversió que el 2008 va comprar les seus de Prisa i d’El País a Madrid, i la de la Cadena SER a Barcelona. Així, durant diversos dies, va insistir en el fet que Oleguer era el llogador de Prisa, aprofitant l’avinentesa per atacar el seu rival, El País, acusant-lo de protegir els Pujol.

El passat dimarts, però, a petició dels advocats de Drago Capital, El Mundo va haver de publicar una rectificació on es desmenteix que Oleguer Pujol comprés la seu de Prisa per 300 milions; que acumuli 382 milions d’euros de patrimoni, i que l’empresa manegui 2.143 milions d’euros en els seus negocis.

El diari de Pedro J sostenia totes les seves informacions en dades del patrimoni immobiliari i societari de Drago Real Estat Partners. “Ni Drago Capital ni Oleguer Pujol són els amos i de cap manera de la propietat d’aquestes societats o actius”, assenyalava la rectificació.

Així, El Mundo reconeixia que les dues empreses “no tenen res a veure l’una amb l’altra”, tan sols coincideixen en part del nom, ja que el fons d’inversió va ser el primer que va esponsoritzar Drago Capital “com és costum habitual en el sector financer”.