Després de la sortida de Pedro J. Ramírez i el nomenament de Casimiro García-Abadillo com a nou director, els canvis continuen en l’equip directiu d’El Mundo. En concret, aquest s’ha reestructurat amb tres sotsdireccions: Rafael Moyano (El Mundo), Fernando Baeta (elmundo.es) i Iñaki Gil (suplements). Per la seva part, Victoria Prego continua com a adjunta al director (opinió).

A més, l’equip directiu es completa amb els nomenaments de Pedro García Cuartango com a adjunt al director (EM2/cultura); Rodrigo Sánchez com a director d’art, i la designació de dos nous directors adjunts: Juan Fornieles (informació) i Agustín Pery (cap de setmana). Per la seva part, Juan Carlos Laviana continua com a director adjunt d’Orbyt.

Amb aquesta reorganització, es busca reforçar l’objectiu “d’afavorir el desenvolupament” dels plans endegats per Unidad Editorial per “completar l’oferta informativa” del diari.

Reformulació d’El Mundo, Marca i Expansión

Per altra banda, l’editora ha nomenat Aurelio Fernández com a director de coordinació editorial, i Miguel Ángel Mellado com a director de desenvolupament editorial. Es tracta de dos càrrecs de nova creació que substitueixen la direcció de publicacions ocupada per Pedro J., els quals depenen directament del president d’Unidad Editorial, Antonio Fernández-Galiano.

Aurelio Fernández s’encarregarà de “vetllar per la coherència informativa” de les publicacions del grup, actuant davant les direccions de les diferents capçaleres per delegació del president. Per la seva part, Miguel Ángel Mellado, fins ara director d’El Mundo, haurà d’analitzar “en profunditat” El Mundo, Marca i Expansión per plantejar una “reformulació” dels tres mitjans a mig termini.