El País ha posat en marxa Gastro, una secció específica dedicada als continguts gastronòmics, que neix amb l’objectiu de “descobrir, gaudir i experimentar”. Per una banda, aglutina i ordena a la xarxa tot el contingut que la capçalera ja realitzava sobre gastronomia, i a més afegeix noves perspectives, temàtiques i col·laboracions al projecte. A més, en l’edició impresa, El País reforçarà la seva cobertura, tant en el diari com en els seus suplements.

Així doncs, Gastro parlarà de l’actualitat del sector, receptes, restaurants, tendències, aliments, salut o productes, i també integrarà la secció d’El Comidista. L’equip de la nova secció està format per les periodistes Almudena Ávalos (coordinadora del projecte), Paz Álvarez i Helena Poncini.

“La gastronomia és una part fonamental de les nostres vides, especialment a les societats llatines. És una cola familiar i d’amistat, un fet cultural que ens acompanya des de que ens despertem fins que ens fiquem al llit. I a més és una indústria enorme, que mou l’economia igual que ho fa el turisme”, assenyala la directora d’El País, Pepa Bueno.

“Un diari com aquest aspira, també, a entretenir els seus lectors i subscriptors, a descobrir-los espais de gaudi, a ser-los útils. La cuina, el menjar, i també la beguda, viuen en la nostra conversa diària, i això només ha anat a més en els darrers anys”, afegeix Bueno, que considera estratègic aquest projecte.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram