El diari El País iniciarà una nova etapa a l’Amèrica Llatina amb el canvi d’any. A partir de l’1 de gener, el mitjà deixarà de distribuir-se en paper a Mèxic i Argentina, els dos únics països del continent que encara tenen edició impresa. Així doncs, El País es convertirà en un mitjà 100% digital a tot Llatinoamèrica. Anteriorment ja va clausurar l’edició en paper a Xile, Perú, República Dominicana Colòmbia i Estats Units.

En paral·lel, el mitjà reforçarà la seva estructura per “donar resposta a una audiència cada cop més digital i americana”, per a la qual cosa ha obert un procés per incorporar 14 treballadors (redactors i perfils tecnològics) a la redacció de Ciutat de Mèxic. Amb aquestes incorporacions El País vol ampliar continguts, desenvolupar noves narratives i millorar la distribució a través dels diferents dispositius.

La redacció de Mèxic és la més gran del diari a l’Amèrica Llatina, amb més d’una vintena de periodistes, i allotja la taula digital des de la qual es coordina l’edició americana.