La fundadora del diari digital The Huffington Post s’incorporarà al consell d’administració d’El País, segons ha anunciat Prisa en un comunicat. L’entrada d’Arianna Huffington “ajudarà a potenciar la transformació digital” del diari, segons ha dit Juan Luis Cebrián, conseller delegat de Prisa.

“És una gran notícia per als lectors i una satisfacció poder comptar amb ella en una etapa tan crucial de la història del nostre diari”, ha afegit el també president del consell d’administració. La primera reunió amb la participació de Huffington possiblement serà al juliol, segons ha dit l’empresa, que també ha avançat que properament anunciarà més incorporacions al consell d’administració.

El passat mes de març, Huffington va vendre a AOL, per 231 milions d’euros, el digital que va crear el 2005 i amb el qual va revolucionar la informació digital desl EUA. Com a resultat de l’operació, Arianna va ser nomenada presidenta i directora de The Huffington Post Media Group, que també inclou TechCrunch, AOL Music, Engadget, AOL Moviefone, StyleList i la plataforma de notícies locals Patch.

L’entrada de Huffington al consell d’administració del diari de Prisa forma part de la remodelació iniciada farà un mes. Aleshores Cebrián en va assumir la presidència, i van entrar-hi José Luis Sainz Díaz, Jesús Ceberio, Jean-Mari Colombani, Joaquín Estefanía Moreira, Ignacio Polanco Moreno i José B. Terceiro Lomba.