El diari El País amplia la seva oferta informativa amb la posada en marxa d’un podcast narratiu i d’actualitat, disponible de dilluns a divendres a les 6 h, d’accés obert. Hoy en El País està presentat per Ana Fuentes i Íñigo Domínguez, i produït per l’equip d’El País Audio. L’objectiu és abordar en episodis d’uns 20 minuts els temes més rellevants “amb un to pausat, explicatiu i proper” a través dels periodistes del diari.

“El País se seguirà llegint, es veu cada cop més i ara també s’escolta”, assenyala Pepa Bueno, directora del mitjà. “Tenim una gran comunitat de lectors i esperem que amb aquesta aposta en construïm una altra d’oients. Amb el llançament d’Hoy en El País volem apropar els nostres periodistes al públic. Que escoltin de la seva pròpia veu, de manera transparent, el que hi ha darrere de la seva feina”, afegeix.

“Serà una conversa entre companys. Estendrem la informació del diari perquè explicarem la feina que ja ha sortit a El País, però d’una altra manera , amb un nou enfocament”, apunta Íñigo Domínguez en la mateixa línia.

María Jesús Espinosa de los Monteros, directora general de Prisa Audio, afirma que Hoy en El País “és una de les apostes més fortes de l’any” en la divisió que comanda, un projecte global amb el qual volen “apostar per un periodisme reflexiu que aporti context i focus a el que passa cada dia”.

Per la seva part, Carlos Núñez, president executiu de Prisa Media, explica que amb el llançament d’aquest podcast el mitjà “avança en el seu projecte multimèdia, consolida el seu lideratge en innovació i continguts en el periodisme en espanyol, i continua augmentant la seva oferta”.