Genís Roca, Aurora Catà i Jofre Llombart (foto: Palau Robert).

El Palau Robert de Barcelona ha posat en marxa un nou cicle de diàlegs amb tres sessions sobre temes estratègics de país dirigits a la ciutadania, els professionals i l’empresariat.  

La primera sessió dels Diàlegs al Palau Robert s’ha celebrat aquest divendres sota el títol Digitalització i innovació: La transformació digital com a oportunitat de millorar el posicionament competitiu de les empreses. 

Com a ponents han participat el president de la Fundació puntCAT, Genís Roca, i la presidenta de Barcelona Global, Aurora Catà, moderats per la periodista Mariola Dinarès, presentadora de Popap a Catalunya Ràdio.  

El secretari de Difusió de la Generalitat, Jofre Llombart, ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida al cicle, mentre que el conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha clausurar la sessió d’aquest divendres.  

Les dues properes sessions versaran sobre sostenibilitat com a via per impulsar l’economia de manera rendible i contribuir a la millora de la salut del planeta, i sobre economia i empresa, per conèixer les eines de reactivació social i econòmica que aportaran els fons Next Generation EU.  

Amb aquest cicle, el Palau Robert vol reforçar el seu posicionament com a emissor de temes d’interès general per a la ciutadania i potenciar la difusió dels temes estratègics del Govern. D’altra banda, la denominació de Diàlegs al Palau Robert vol incidir en el concepte d’intercanvi de coneixement i d’escolta activa entre els experts i la ciutadania.