Ja s’ha posat en marxa la quarta edició del Premi de Periodisme del Parlament Europeu, guardó que distingeix professionals dels mitjans que hagin tractat assumptes d’interès europeu o hagin realitzat treballs que promoguin una millor comprensió de les institucions o la legislació europees.

Els guardons consten de quatre categories: premsa impresa, ràdio, televisió i internet. El guanyador de cadascuna d’elles rebrà 5.000 euros. El termini per presentar els treballs finalitza el proper 31 de març. El premi es lliurarà al mes d’octubre de 2011.

Els articles o reportatges que competeixin pel premi han d’haver estat publicats o emesos entre l’1 d’abril de 2010 i el 31 de març de 2011 en una de les 23 llengües oficials de la UE. També s’acceptaran treballs en català, sempre que s’adjunti un resum en alguna de les llengües oficials.

Els formularis de sol·licitud per participar al Premi Periodisme 2011, així com les bases del concurs, estan disponibles a la pàgina web de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.