Molt més que gols. Aquest és el lema que vol transmetre Més Esport. I és que el nou suplement d’El Periódico neix aquest dissabte amb el propòsit d’oferir la millor informació dels esports més majoritaris i “allargar un megàfon imaginari” als minoritaris, tant si es tracta de pràctiques professionals com amateurs. “La realitat marca el camí d’aquest suplement amb vocació de servei i descobriment de moltíssimes històries humanes sepultades pels grans titulars i el soroll”, escriu el subdirector d’El Periódico, Iosu de la Torre.

Més Esport neix la vigília del clàssic Barça-Madrid, però els seus continguts no seran els previsibles: “La vocació del suplement cada dissabte serà precisament no ser gens clàssic. Per descomptat que hi seran Messi, Nadal, Ronaldo, Alonso…, però dedicarem espai i seguiment a personatges poc coneguts que tan bé engrandeixen els esports”, explica David Torras, redactor en cap de la secció.

“Històries d’atletes aficionats que es preparen tot l’any per anar a la marató de Nova York o a la mítica d’Estocolm. Homes i dones que desborden qualsevol previsió fins esgotar els dorsals en tota mena de competició popular (les curses dels bombers de Barcelona, la d’El Corte Inglés, la marxa de Matagalls-Montserrat i un llarg etcètera). El llistat és interminable i esquitxa el calendari de tot l’any”, afegeix De la Torre com a exemples del contingut que els lectors trobaran a Més Esport.