Notícies

El Periódico fitxa Saül Gordillo

|2011-09-19T10:31:12+02:0019 Setembre 2011|Comunicació21

El periodista Saül Gordillo, fins a l’abril director de l’Agència Catalana de Notícies (ACN), acaba d’engegar un nou blog a El Periódico, on a més exercirà de consultor en social media. Amb el seu fitxatge, el rotatiu vol “potenciar l’esforç” fet durant el darrer any per “incorporar el periodisme tal com l’entén aquest diari” a les noves formes de consum de la informació. Així, la direcció d’El Periódico persegueix “aprofundir” en la presència dels professionals i dels continguts del diari en tots els entorns digitals, segons va publicar aquest diumenge.

Al blog, El Periódico en xarxa, Gordillo exposarà les principals novetats tecnològiques i periodístiques en matèria de xarxes socials. A banda, el periodista maresmenc s’afegeix a la nòmina de comentaristes polítics del diari i també publicarà setmanalment una columna a la secció Mirador a les pàgines d’informació política.

Gordillo continuarà amb la resta de col·laboracions que realitzava fins ara: un article setmanal a El Punt Avui; lla secció #paisenxarxa al programa Extraradi de COMRàdio; la tertúlia quinzenal a Directe 4.0, de Ràdio 4; la píndola d’opinió a El món a RAC1; la tertúlia mensual a L’oracle de Catalunya Ràdio; la col·laboració mensual a L’internauta de VilaWeb, i la participació al debat 59 Segons de TVE Catalunya.