A partir d’aquest dissabte, el diari del grup Zeta oferirà als seus lectors un nou suplement, Yo Dona, editat per Unidad Editorial des de fa sis anys. L’arribada de la revista femenina a El Periódico farà que la publicació fins ara distribuïda amb El Mundo incorpori, quant a continguts, més dones i empreses catalanes.

Amb la seva arribada a Zeta, Yo Dona, que com la resta de productes d’El Periódico també es publica en català, espera arribar als 770.000 lectors, quan segons l’EGM actualment en té 425.000. La tirada de la publicació rondarà els 525.000 exemplars.

La nova revista també ha provocat que es reestructuri la distribució dels suplements de cap de setmana d’El Periódico. Així, Idees + Teletodo es trasllada als divendres, mentre que Cuore passa als diumenges, quan es pot adquirir sumant 80 cèntims als 2,50 euros de l’edició del diari, que es completa amb Quadern del Diumenge i el Dominical.

Precisament, per contrarestar Yo Dona (i Mujer Hoy, de Vocento), El País i Condé Nast van crear al maig Ediciones Conelpa, una societat participada al 50%. El resultat és SMODA, que a partir del 24 de setembre es distribuirà amb El País, com la competència, tots els dissabtes.