L’edició digital d’El Periódico de Catalunya ha incorporat des de fa unes setmanes el segell +P (Más Periódico), amb el qual marca els continguts que la redacció elabora amb més profunditat. Des de l’1 de juliol, l’accés a aquests continguts +P queda restringit als usuaris registrats (amb el nom i el correu electrònic).

Amb el registre, el diari aspira a conèixer millor els usuaris i els seus gustos, i “afinar” tant els continguts com els formats amb què els ofereix per, en definitiva, “donar un millor servei”, segons explica el seu director, Albert Sáez. També donarà accés a nous serveis com un nou butlletí diari o la participació en els debats d’Entre Tots Primera Plana.

“El registre no és més que un instrument per evidenciar la nostra aposta per la qualitat periodística com a garantia d’un dret fonamental”, assenyala Sáez.

Aquest nou servei s’emmarca en l’aposta estratègica de Prensa Ibérica, que disposa de sis capçaleres amb subscripció digital, una tendència que s’està accelerant a l’Estat.