El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha obert el procés de licitació per adjudicar el servei de difusió de la informació territorial a través d’un canal de televisió local. El pressupost base és de 119.008,26 euros (sense IVA) per un contracte de dos anys (prorrogable dues anualitats). El termini per presentar ofertes finalitza el 25 de març.

El servei ha d’incloure una agenda d’activitats comarcals; la difusió publicitària de les campanyes promogudes pel Consell Comarcal i els ajuntaments; un programa setmanal dedicat a les entitats socials, culturals i esportives; la retransmissió dels plens del Consell Comarcal; un programa trimestral sobre temes d’interès general de la comarca; un programa mensual sobre turisme al Pla de l’Estany; i un reportatge trimestral sobre els diferents serveis que es presten a l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal.

I de forma específica per a Banyoles, el contracte contempla una agenda d’activitat municipal; un programa setmanal dedicat a les entitats esportives, socials i culturals; la realització del programa-entrevista L’alcalde respon; la retransmissió dels plens de l’Ajuntament; la formació per a alumnes d’estudis universitaris de Ciències de la Informació; i producció de vídeos per a les xarxes socials de l’Ajuntament.