Punts de vista continua creixent i incrementant la seva presència a TVE Catalunya. Des d’aquesta setmana, el programa cultural conduït per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera s’emet cada dia a La 2, a les 18.10 h: de dilluns a dijous amb nous continguts, i els divendres amb un resum dels millors moments i l’agenda del cap de setmana.

Punts de vista es va estrenar el setembre de 2016 amb una periodicitat setmanal i una durada de mitja hora. El 2019 es va incorporar Sarrias com a presentadora, la durada es va allargar fins als 55 minuts, i va ampliar el format de reportatges sumant entrevistes i actuacions. I el 2022 ha passat a una emissió diària de 50 minuts que s’acompanya de nous continguts.

En la nova etapa, el magazín continuarà atent a l’actualitat obrint la porta a tot tipus d’expressions culturals amb una mirada de 360 graus a tot el territori.

A més, incorpora noves col·laboracions: Míriam Tortosa (teatre), Alejandra Acosta (moda), Oriol Bartumeu (videojocs) i Begoña Gómez Urzaiz (club de lectura). Noves veus que se sumen a les col·laboradores habituals Judit Martín (perles culturals), Paula Hergar (sèries), Desirée de Fez (cinema), Núria Moliner (arquitectura) i Txell Sust (música).

Per altra banda, Punts de vista continua apostant per la música en directe amb actuacions diàries, tant de grups consolidats com de nous talents.