El diari El Punt Avui ha posat en marxa aquest dimarts la seva sisena edició territorial a la Catalunya Central, que se suma a les de Girona, Barcelona, Lleida, Maresme i la conjunta de Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. El llançament forma part del pla estratègic endegat el passat juny, amb el qual Hermes Comunicacions vol bastir un diari nacional amb una trentena d’edicions territorialitzades.

Com la resta d’edicions d’El Punt Avui, la de la Catalunya Central ofereix cinc pàgines diàries amb informacions i serveis, en aquest cas de les comarques de l’Anoia, el Bages, el Berguedà, el Moianès, Osona i el Solsonès, a més d’una portada pròpia amb els principals temes de la zona. El diari es completa amb les seccions de Europa-món, Punt de vista, Cultura-espectacles o Nacional; en aquesta darrera s’inclouen dues planes amb les notícies més destacades de les altres cinc edicions territorials.

Per tirar endavant el projecte d’edició per a la Catalunya Central, a banda de comptar amb un equip de periodistes formats a El Punt Avui, Hermes ha arribat a acords de col·laboració amb diferents mitjans locals: Bífidus Produccions (per al Berguedà), Infoanoia.cat (per a la comarca de l’Anoia) i TLB Grup (per al Bages i el Moianès).