L’equip de ‘L’hora d’anglès’ (foto: Juanma Ramos). La revista Catalonia Today, que al juny va fer el seu desè aniversari, endega una nova etapa en la qual incrementarà la seva aportació al conjunt de productes del grup El Punt Avui. Així, a banda de la publicació mensual i de les quatre pàgines setmanals a la revista Presència dels diumenges, també realitzarà continguts per a l’edició impresa d’El Punt Avui i la televisió del grup.

En concret, a partir del 10 de novembre, El Punt Avui inclourà cada dia dues pàgines en llengua anglesa sota la marca Catalonia Today que resumiran l’actualitat del país. A més, El Punt Avui TV oferirà diàriament L’hora d’anglès (English hour), de 18 a 19 h, que també es podrà seguir des del web.

El Punt Avui argumenta l’aposta per dos factors. Primer, per donar resposta a la “demanda creixent que s’està produïnt” en relació amb la tercera llengua. El segon, per aportar “el coneixement, l’experiència i els continguts” del mitjà a la demanda d’informacions i reportatges de la situació que travessa Catalunya.

A més, el grup destaca que aquest “salt qualitatiu” també “connecta” amb les noves generacions de lectors i teleespectadors. “És una manera de contribuir a satisfer la seva necessitat informativa i fer-ho alhora reforçant el coneixement i l’ús d’una tercera llengua”, afegeix al respecte.

“La marca Catalonia Today és la millor aliada en aquesta estratègia, atès que ja acumula més d’una dècada com a referència informativa reconeguda”, es destaca des d’El Punt Avui.