Dos anys després d’anunciar les seves intencions, finalment El Punt Avui ha acabat amb la gratuïtat total al seu web. Aquest dijous ha posat en marxa un mur de pagament de tipus porós (que només deixa llegir un nombre determinat de peces al mes), que en el seu cas tindrà un límit de deu articles mensuals. Per llegir-ne més, doncs, caldrà subscriure-s’hi.

Els subscriptors tant de l’edició digital com la impresa no només podran accedir sense limitacions als continguts d’elpuntavui.cat, sinó també a tots els productes relacionats amb l’editora: El 9 Esportiu (que va aixecar el seu mur de pagament fa dos anys), els setmanaris Presència i L’Econòmic, i els mensuals BarçaKids i Catalonia Today.

Per als lectors que només vulguin la subscripció digital, Hermes ha llançat l’oferta anomenada Tarifa 1714, que és d’un euro al mes per al que queda de 2013 i tot el 2014. Posteriorment, als que s’hagin abonat se’ls aplicarà la tarifa normal, que serà de 48 euros l’any.

Per la seva part, els no subscriptors podran seguir accedint gratuïtament a les informacions considerades de servei (com agenda, cartellera o el temps). Pel que fa a les notícies i articles d’opinió, podran llegir els titulars i les primeres línies de tots els textos, però l’accés quedarà restringit a deu peces mensuals. Segons explica El Punt Avui, un sistema d’avís informarà de les lectures gratuïtes que encara resten.