L’editora del diari El Punt no adquirirà finalment el Diari de Balears. Les editores d’ambdós diaris –Grup Serra i Grup Hermes– estan estudiant col·laborar més estretament, però han negat la compra del rotatiu illenc per part del grup gironí, segons informa el setmanari El Temps. D’aquesta manera, es desmenteixen les informacions que així ho indicaven.

La col·laboració de les dues capçaleres no és nova. Des de fa molts anys, ambdues empreses tenen contactes i col·laboren professionalment. Així, el diari illenc reparteix el dominical Presència, en el qual hi ha aportacions dels professionals del Diari de Balears.

Emili Gispert, director general de continguts periodístics del Grup Hermes, assegura a El Temps que mantenen contactes amb el Grup Serra com ho porten fent “des de fa molt de temps”, amb la diferència que ara volen “explorar les possibilitats d’augmentar la col·laboració”.

“De cap manera tenim davant la possibilitat d’una compra-venda”, assegura el dirigent del Grup Hermes. En tot cas, sobre la nova col·laboració i la seva naturalesa, Gispert aclareix que “no hi ha res concret ni tancat”.