Ferran Espada i Alfonso, director adjunt d’edicions d’El Punt, ha substituït Mercè Ribé i Pallarès al capdavant de l’edició del diari al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, on hi ha estat durant més de vuit anys. El canvi forma part d’una reestructuració de la direcció que també contempla el nomenament de Carina Filella i Ciuraneta —fins ara responsable de cultura— com a delegada per al Camp de Tarragona, i d’Òscar Meseguer i Julian —que realitzava tasques informatives sobre política local, medi ambient i infraestructures— com a delegat per a les Terres de l’Ebre. Ambdós ja formaven part de l’equip directiu de l’edició dels dos territoris.

La posada en funcionament d’aquesta nova organització, des del passat diumenge, no farà variar l’estructura desplegada en l’actualitat als dos territoris, que disposa d’una plantilla de 14 periodistes que treballen al costat dels equips comercials i de serveis, segons va informar el rotatiu.

L’equip quedarà repartit en dos grups de treball, un per al Camp de Tarragona i l’altre per les Terres de l’Ebre, amb l’objectiu de “donar resposta a la identitat pròpia de cadascun d’aquests àmbits territorials i informatius, potenciar-los en el conjunt del diari i ordenar millor la informació local”.

Inicialment, la reestructuració es veurà reflectida en una agrupació més gran de la informació de cadascun dels territoris en la secció de Països Catalans.