El TecnoCampus de Mataró acull aquest divendres el Dia Mundial de la Televisió a Catalunya, un fòrum de debat on crítics, periodistes, gestors de mitjans i productores reflexionaran sobre el mitjà. Com ha evolucionat la televisió des de la seva irrupció a mitjans del segle XX? Com es transformarà en l’era d’internet? Com seran els nous formats televisius? Aquestes són algunes de les qüestions a què vol donar resposta aquesta trobada organitzada pel Clúster Audiovisual de Catalunya i el TecnoCampus.

La jornada es divideix en tres taules:

  • Quina televisió tenim, amb els crítics televisius Fernando de Felipe, de La Vanguardia; Manuel de Luna, d’El Periódico, i Gemma Busquets, d’El Punt Avui.
  • Quina televisió podem fer a Catalunya, amb Antoni Permán, conseller de la CCMA; Òscar Nogueira, director de 8tv; Àngel Casas, director de BTV, i Joan Foguet, cap de continguts de la XAL.
  • I La TV que ve, amb Xavier Fisa, de Lavinia Interactiva; Ferran Clavell, de la CCMA; Xavier Redón, d’Abertis; Jaume Ripoll, de Filmin, i Àlex del Olmo, del TecnoCampus.