Lluís Marquina, director de 'Generació digital'. La 22a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, celebrada aquest dijous, va sumar un nou guardó a les distincions que atorga anualment, el premi a la comunicació. En la seva primera edició, el premi s’ha atorgat al programa Generació digital, de Televisió de Catalunya.

D’aquesta manera, el jurat ha volgut “posar de relleu l’èxit d’aquest espai, que combinant divulgació i entreteniment, aconsegueix posar en valor el vessant útil i social de la tecnologia i actuar alhora com a amplificador de la cultura digital i aparador de les iniciatives d’emprenedors catalans del sector”.

A banda, tal com ja havíem avançat, durant la vetllada es va fer un reconeixement especial a la publicació digital Tecnonews, coincidint amb el seu desè aniversari, e la qual es destaca que “s’ha consolidat com a plataforma d’expressió i de col·laboració de referència entre els diferents agents que operen en el sector TIC”.

La 22a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica va tenir com a convidats d’honor el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la presidenta del Parlament, Carme Forcadell.