El TV3alacarta ha estrenat un nou disseny al web i l’aplicació mòbil amb el qual aposta per la claredat en la classificació de continguts. Amb la nova distribució la cadena busca oferir una millor experiència d’usuari que permeti accedir de manera més fàcil i ràpida als continguts.

Amb el canvi, el servei de vídeo de TV3 prioritza els programes estrella, que ocuparan un espai destacat perquè sigui més fàcil arribar als últims continguts publicats. Per la seva part, les sèries de ficció adquireixen entitat pròpia i es fan més visibles sota un mateix paraigua. A més, s’hi destacaran pel·lícules, documentals o els vídeos que estiguin a punt de deixar d’estar disponibles a la carta.

Per altra banda, la personalització dels continguts segueix afegint funcionalitats. Ara no només hi ha un espai de recomanacions individualitzades per a cada usuari, sinó també l’opció de guardar-se ‘Per a més tard’ els programes i sèries que es vulguin veure en un altre moment.

L’oferta dels directes també s’integra en aquest nou TV3alacarta, de manera que l’espectador pot saber ràpidament quin programa s’està emetent en cada canal i accedir-hi amb un sol clic.