A partir d’aquest dilluns, Contrapunt, el setmanari de Mollet i Baix Vallès del grup Cultura 03, assumirà la gestió dels continguts d’AraVallès.cat. El primer diari íntegrament digital del Vallès Oriental, creat l’agost del 2009, fins ara estava en mans de Tirabol Produccions (on es va aixoplugar fa mes i mig després de la venda de Directe!cat i Catmèdia), que continuarà aportant el suport tecnològic.

La direcció d’AraVallès.cat serà assumida per Montse Eras, des de fa set anys cap de redacció de Contrapunt, que enguany celebra el seu desè aniversari. Eras destaca la idoneïtat d’una aliança que “ens permet, per una banda, expandir-nos arreu de la comarca, i per una altra, compartir coneixements amb una empresa amb una àmplia experiència a la xarxa”.

Per la seva part, Joan Camp, director de Tirabol, assegura que l’entesa amb Contrapunt “és una satisfacció, perquè suposa sumar sinergies amb una empresa del territori que ha demostrat una solvència contrastada en la comunicació a la comarca”.