El proper 5 d’abril, gairebé sis mesos després del seu naixement, El Diari del Vallès amplia la seva oferta. El setmanari, que es distribueix gratuïtament a la comarca del Vallès Occidental tots els dilluns, a partir del proper mes comptarà amb una edició quinzenal, que es publicarà els divendres, amb l’oferta d’oci i cultura. Amb tot, l’edició quinzenal també incorporarà altres informacions d’interès, com ara les prèvies d’esports, per completar les informacions.

La nova aposta ve acompanyada amb un increment del tiratge en cadascuna de les seves edicions, passant dels 15.000 exemplars actuals a 20.000. Així doncs, a banda de la distribució a les estacions de Ferrocarrils i Renfe, la capçalera incrementarà la seva presència en botigues, restaurants i cafès dels 23 municipis de la comarca.

“No són temps gens fàcils, i molt menys per als mitjans de comunicació gratuïts i en format paper. Però la nostra il·lusió i convicció en la idea, inèdita i necessària per a un territori com el nostre, d’enorme potencial però de centralitats molt diverses, ens aboca no només a persistir, sinó també a créixer tot pensant en els nostres lectors i anunciants”, asseguren des d’El Diari del Vallès.