Aquest dijous, a les 19 h, la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona acollirà el primer dels actes que organitza el Sindicat de Periodistes de Catalunya per commemorar el seu 20è aniversari. Es tracta de la taula rodona Ara que tenim vint anys, nous reptes, noves respostes, i comptarà amb la participació de Francesc Fàbregas, director d’El Vallenc; Jordi Pazos, extreballador de la radiotelevisió municipal de Cambrils; Ramon Espuny, president de l’SPC, i Francisco Zapater, conseller de Relacions Ciutadanes i d’Universitats de l’Ajuntament de Tarragona.

Més endavant, l’11 de novembre, al bar Jazz Petit de Barcelona tindrà lloc l’acte lúdic-institucional, amb intervencions de convidats i representants institucionals d’ara i abans.

Posteriorment, en una data pendent de confirmar, s’inaugurarà al Col·legi de Periodistes la mostra fotogràfica Memorial Lluís Díez, formada per treballs de fotoperiodistes de l’SPC, la qual després es desplaçarà a diferents indrets de Catalunya.

A banda, hi ha previstos actes pendents de confirmació a Girona, Lleida i Tortosa, on també es portarà la mostra fotogràfica.