El canal Super3 ha posat en marxa la iniciativa It’s amazing, la qual promou l’aprenentatge de diferents llengües estrangeres (més enllà de l’anglès) i el consum de productes audiovisuals en versió original. El projecte agafa el títol de la darrera cançó del personatge Fluski del club infantil (que apareix en el disc Arkandú), i que parla del valor de conèixer moltes llengües.

Seguint l’estil de vídeos virals gravats amb estètica mòbil, la família del Super3 farà playback de les cançons d’obertura i tancament d’algunes sèries en la seva versió original i se subtitularan en format karaoke.

Per començar, en aquests gags musicals s’utilitzaran cançons originals de les sèries Els germans Kratt, Dora, l’exploradora i Kung Fu Panda (que són en anglès); Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir (francès), i Doraemon (japonès). A més, la família del Super3 apareixerà en els molinets que s’emetran just abans d’aquestes sèries durant la seva emissió explicaran que es poden seguir també en versió original si es prem el botó del dual.

A banda, els súpers també participaran en el projecte It’s amazing a través d’un nou format curt, on explicaran mitjançant un petit joc/concurs una paraula d’una llengua estrangera que els és molt propera perquè forma part de la seva llengua materna o paterna.

El web super3.cat s’ha afegit a la iniciativa amb el videojoc Amazing Supercity (disponible per a ordinadors i dispositius mòbils), que fa servir l’anglès per donar pistes i anar avançant en la consecució d’objectius.

Tots els vídeos relacionats amb It’s amazing també estaran disponibles al web i a l’aplicació de vídeos del canal Super3.