El canal Super3 inicia dilluns el nou curs amb una renovació de la programació que presenta diverses novetats.

D’una banda, es reforcen els continguts preescolars, amb franges específiques al matí tots els dies de la setmana i a la tarda de dilluns a divendres. Aquests blocs inclouen sèries d’animació com Comptem amb la Paula, Mya Go, Els mixets, Leo, el guardabosc, Les construccions d’en Louie i la Yoko o la coproducció de TV3 Misha, la gata violeta.

A més, de dilluns a divendres, a les 18.30 h, el Super3 aferma les propostes per aprendre anglès amb l’emissió de Wow! English Method, que inclou continguts preescolars i de primària.

Dijous de ciència i producció pròpia

Els vespres dels dijous del Super3 estaran protagonitzats per la divulgació científica. Per una banda el canal estrena Bricociència, un programa estatunidenc conduït pel professor i youtuber Steve Spangler. Per l’altra, l’Efecte wow, el programa d’experiments de Dani Jiménez, aquest curs també es podrà veure a la TDT, a banda de les plataformes digitals.

En la nova temporada, el canal infantil continuarà apostant per la producció pròpia. A més de l’Efecte wow, arribarà una nova temporada del programa de cuina Manduka, conduït per Paula Alós, i l’espai musical Rat Rank. Tampoc faltaran les històries d’El Mic i els seus amics i d’Una mà de contes, així com l’actualitat informativa de l’InfoK.

A més, el Super3 oferirà al públic més jove diverses sèries de ficció els vespres del cap de setmana, amb noves produccions (com Hardball i Jamie Johnson), a més de nous capítols d’altres ja emeses. Els diumenges a la tarda continuaran reservats per al cinema.