La 26a edició del Fòrum 10 Comunicació de Puig-reig porta per lema Temps canviant i compta amb tres eixos temàtics, un per sessió. El cicle arrenca aquest divendres, a les 21 h, amb la ponència Les xarxes canvien els mitjans de comunicació, a càrrec de Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio i de mitjans digitals de la CCMA, que comptarà amb la intervenció per videoconferència de Manel Alías, corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Rússia.

La segona sessió, La cultura en un temps canviant, serà el divendres 25, i comptarà amb la participació de l’actor Juanjo Puigcorbé, diputat delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona, i Enric Badia, president de la demarcació a la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes.

El cicle es clourà el divendres 2 de desembre amb la ponència Pendents del temps! (que de fet havia de ser la inaugural), a càrrec de Tomàs Molina, meteoròleg de TV3.

Totes les sessions seran retransmeses en directe per Ràdio Puig-reig tant a través de la FM (107.3) com del seu portal web.